Power Bet, care se laudă cu peste 1200 de agenții, după cum a comunicat redacției prin avocat, a suferit un facelift. Numele vechi al firmei, Las Vegas Games & Fun SRL (existent în 2013), a fost schimbat cu cel actual, POWER & FABULOUS GAMES SRL.

De ce a fost aleasă schimbarea? Trecutul întunecat al partenerilor îi bântuie.

Și mailul de contact a suferit modificări: de la office@lasvegasgames.ro la office@powerbet.ro. Doar persoana de contact, Simona Popa, a rămas neschimbată. 

lasveg
lasveg

După problemele cu legea ale patronilor de la Las Vegas, frații Doroftei, cei de la Power Bet au schimbat titulatura firmei. Au pus în denumire acel „Fabulous” care vrea să aducă excepționalul pentru firmă.

Babaco Games SRL, Noble Piagio SRL și Avo Slots SRL sunt 3 firme de sloturi funcționează sub brand-ul LAS VEGAS și sunt deținute de frații Doroftei, Cordunenii, Florin Spac, Marian Sârbu, zis „Box”, și alți interlopi din România.

avoslots
avoslots

babaco
babaco

noble
noble


În schimb, firma Power Fabulous GameS SRL este licențiată pentru slot și pariuri și funcționează sub brandul LAS VEGAS și locațiile de pariuri se numesc Power Bet. Denumirea anterioară a firmei era Las Vegas Games & Fun SRL.

fabou
fabou


Cert este că, de-a lungul timpului, frații Doroftei i-au somat pe cei de la Power Bet să renunțe ca numele firmei de păcănele să mai conțină denumirea Las Vegas.

Din informațiile culese de Playresponsibly se pare că omul din spatele afacerii Power Bet & Faboulos Games s-ar afla un domn care răspunde la apelativul Alex.

Playresponsibly a dorit să lămurească schimbarea de nume și litigiul cu brașovenii, dar nu s-a putut. Power Bet nu răspunde la mailuri, comunică prin telefoane „anonime”.