Ședința Comitetului de Supraveghere al ONJN a fost prezidată de vicepreședintele instituției. Un domn Pocora bronzat și tonic, întors dintr-un binemeritat concediu, între noi fie vorba, vacanță care a venit mânușiță după delegarea la Londra și mesele copioase cu prietenii Ruiu și Ghiță.

Dar să revenim la ședința Comitetului, unde toată lumea a dansat după interesele fostului interimar. Pentru a da greutate pledoariei, l-a așezat între el și Ruiu pe marele mameluc Mișu Rovența, ca țuțer de serviciu (din informațiile redacției, ex-stelistul Claudiu Răducanu era orator în comparație cu Mișu de la Control).

După acest început de punere în scenă a unui start onorabil și în lipsa președintelui Gabi Gheorghe, Pocora a trecut la lucruri pe care, deocamdată, mai poate să le facă. Pe scurt, dintre cele patru firme propuse pentru revocare, două au depus dovada plății garanției, iar celelalte două au promis plata zilele acestea.

Însă, neavând niciun interes direct, Pocora a reușit, printr-o maradonă impecabilă, să fenteze Comitetul, astfel că toate cele patru așteaptă acum o decizie într-o ședință viitoare. Apoi, și-a revărsat furia și „corectitudinea” pe ardelenii de la Black Star Slots, revocându-le licența pentru consumul unei beri în locația cu păcănele.

Vorba românului: pentru unii mumă, pentru alții ciumă. Și încă n-am dezlegat o dilemă foarte importantă: ședința extraordinară cerută de cațavencul Pocora a avut acordul președintelui Gabriel Gheorghe?!

Din informațiile noastre, a fost o haiducească demnă de malul mării. De-asta a mai mers odată ulciorul la apă, pentru că este sărată.