Pe site-ul oficial al ONJN a fost oficializată, astăzi, instalarea lui Sandu Costea la Direcția Generală de Informatizare și Monitorizare Jocuri de Noroc.

Poziția de director general al departamentul era vacantă din momentul plecări lui Sebastian Ionescu, care a ales să activeze la compania Magnum.

În dreptul lui Sandu Costea scrie „exercitare temporară”, urmând să fie ajutat de adjunctul Dragoș Rusu. Rolul lor este să țină sub control operatorii de online, un domeniu puțin verificat comparativ cu zona de offline.

sanducostea.jpg
sanducostea.jpg

Acum, singurul departament important din ONJN rămas fără director general este Direcția Generală de Supraveghere și Control.

Aici, situația se poate schimba în orice moment, dacă fostul șef, Tudor Simota, retrogradat la gradul de inspector, va câștiga procesul, caz în care se poate întoarce pe funcție.

Playresponsibly a scris în exclusivitate despre sosirea lui Sandu Costea la ONJN. Inițial, pentru acesta era pregătită poziția lui Simota, cea de director general la Supraveghere și Control.

Mutarea nu s-a putut efectua din simplul motiv că două persoane nu pot încasa, în același timp, salariu pentru un post din organigramă.

Deși are gradul de inspector, Tudor Simota primește în continuare salariu de director general, astfel că Sandu Costea nu putea fi încadrat cu un venit identic.