Black Star, o companie cu vreo 600 de sloturi, se trezește cu licența revocată, la ultima ședință a Comitetului de Supraveghere.

Motiv de consum de băuturi alcoolice într-o agenție. Maestrul de ceremonii, Silviu Pocora, în baza unui proces verbal făcut ca la carte și fără niciun fel de obiecții din partea reprezentantului societății.

Se pare că s-a ajuns aici dintr-o neglijentă a Erikăi Șoșdean, care s-a repliat imediat la decizia de revocare. Primul pas a fost să-i direcționeze pe cei de la Black Star către un avocat de casă al grupului Ghiță - Alin - Pocora.

Astfel, intră în scenă doamna Teodora Luca. Erika pornește cu stângul și face primul pas greșit, doamna avocat Luca nemaifiind agreată de ceva timp în instituție (ca să nu zicem în industrie).

Singurul care poate să-i răspundă la apel, Teodorei sau Erikăi, este veșnicul vânzător de vise, același Silviu Pocora, care se face că uită că el a fost călăul Black Star și, în baza unei puternice amnezii, se regrupează ca să ceară revocarea revocării.

Ce este interesant este că și păgubiții de la Cluj, care după ce i-au numărat cele 10 apartamente ale Erikăi (6 cumpărate într-un singur an, conform Gazetei de Bistrița), au dat năvală la București.

Așa că proprietarilor de la Black Star, după ce li s-au dat numerele de telefon ale lui Ruiu și a unor membri ai Comitetului (știm noi de la cine le-au primit), s-au pus pe sunat.

După întrevederea celor doi, la București cu Pocora, aceștia au plecat cu un tonus de zile mari către Ardeal. Asta pentru că vicepreședintele se pare că le-a făcut cu ochiul stâng, ăla de manevră.

Combinație prin care masonul garanta că el și doi membri din Comitet știu să joace bridge, iar la masă poate intra oricând și directorul general Mihăiță Ruiu.

După ce se vor împărți cărțile la bridge, ne mai rămâne de văzut poziția președintelui Gabi Gherghe, care până acum a cam lăsat șoarecii să joace pe masă.

Altfel, cum și-ar permite unul ca vicepreședintele instituției ca acum 10 zile să fie un fel de Darth Vader cu Black Star, iar acum să facă pe Lupul de pe Wall Street!?