S-a lăsat o liniște de început de final de an la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Se așteaptă tăierea porcilor și licențele de care trebuie să vină pe 1 decembrie, iar foștii șefi, căzuți în dizgrație, trec pe la serviciu doar în zile impare.

Instituția n-are încă un vicepreședinte, după ce Sandu Costea a declinat propunerea. N-a dorit să lase un post călduț la ANAF pentru zbuciumul de la ONJN, astfel că liberalii caută o altă variantă pentru a face echipă cu noul președinte, Gabriel Gheorghe.

Trimis să desfacă scrisori și să răspundă la petiții, Silviu Pocora, fostul „vice” cu atribuții de președinte, a lipsit luni de la serviciu și unii s-au gândit că poate a rămas înzăpezit pe la Constanța.

Nici vorbă, fostul șef al Serviciului Teritorial Sud-Est s-a mutat cu cățel și cu purcel în Capitală, decis să-și construiască o carieră la centru, ajutat de soacră și de noroc.

Noroc n-a prea avut, acum rămâne să aflăm câtă putere mai are soacra, căci Pocora nu prea mai rezistă în ignoranța unde a fost azvârlit de noua conducere.

Apropiații povestesc că „Il Interimare” și-a vândut vila de la malul mării și a cedat procentele pe care le deținea la restaurantul în care își dezmierda prietenii. Aterizat în vâltoarea Bucureștiului, i-a rămas ca Moș Crăciun să-i aducă un transfer pe linie de partid.