Instanțele civile de judecată continuă să dicteze sentințe favorabile firmelor de păcănele deposedate de licență ca urmare a unor decizii luate de Comitetul de Supraveghere, organism care a aplicat o lege socotită „strâmbă”, cazul celei inițiate de pesedistul Alfred Simonis.

După King Play, Projet P&C Impex SRL (Betmen) și Nigicoco SRL, o altă companie din domeniul sloturilor a primit dreptul a a putea funcționa, deși are licența revocată, iar asta până la pronunțarea pe fond. Asta după ce a contestat procesul verbal pe care s-a fundamentat revocarea.

Este vorba despre societatea gorjeană Vitmesstil Games SRL, despre care s-a zvonit că ar avea în spate o rudă de-ale lui Tudor Simota (nepot), versiune negată de către fostul director general, retrogradat acum șef serviciu la Serviciul Teritorial Nord-Vest.

Sentința privitoare la Vitmesstil, care s-a îndreptat împotriva Ministerului Finanțelor, a Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc și a Comitetului de Supraveghere, a fost pronunțată astăzi de către tribunalul din Craiova.

Potrivit datelor publice disponibile pe portalurile de specialitate, Vitmesstil Games SRL îi are asociați pe Ciprian Cosmin Nicolau, pe Elena Luminița Sburlea și pe Tudor Marcel Sburlea.

vitmesstil
vitmesstil

Citește și:

După King și Nigicoco, Betmen desface șampania: ONJN a pierdut și la Alba Iulia

Gurău nu mai pleacă la cules de căpșuni: Nigicoco a răpus ONJN la Curtea de Apel

Prima firmă care cheamă ONJN la tribunal după ce i-a fost revocată licența pe legea Simonis și-a câștigat dreptul de a funcționa pe mai departe pe piața păcănelelor

EXCLUSIV / Lista firmelor cu licența revocată pentru că au încălcat legea păcănelelor

S-a oprit „măcelul”? Comitetul, sub amenințarea firmelor pedepsite