Lilia Marin a intrat în depresie, după ce a fost rugată de către Gabriel Gheorghe, președintele ONJN, să facă două cafele pentru el și pentru un musafir.

Căderea doamnei este abisală. Cea care pe vremea interimarului Pocora se viza isprăvniceasă, abia acum a fost solicitată să-și arate adevăratele calități! Cum face ea cafea n-a văzut ONJN-ul!

Soacra interimarului Pocora i-a trimis acestuia o fată de încredere, dar constănțeanul care a domnit doar ca „interimar” nu i-a exploatat cum se cuvine potențialul.

Pocora a trimis-o să se facă de râs pe la DCNews, în loc să-i comande un șvarț. De-ăla etiopian, prăjit la soare pe țigle de lut.

Gabi Gheorghe ar putea ca nivelul următor să-i trimită în Țară Cafelei, să monitorizeze start-up-ul Superbetului în Brazilia și pot rămâne definitiv acolo.

În acte, Lilia Marin conduce Direcția Generală de Management, cu 3 departamente în subordine: Serviciul Juridic și Contencios Administrativ, Serviciul Economic și Administrativ și Serviciul Promovare Joc Resposanbil (care nu are nici acum un șef serviciu).

Practic, nici dânsa nu prea știe cu ce se ocupă, după ultima reorganizare și după ce „i-a picat guvernul”!