An nou, metehne vechi pentru Get's Bet, compania lansată de omul de afaceri Sandu Ghețu și pentru care bagă mâna în foc nume precum Bianca Drăgușanu, Marius Lăcătuș și Gabi Balint, vectori de imagine ai brandului.

Nu degeaba a doua zi de luni din ianuarie este socotită cea mai deprimantă a anului. Supărările dau năvală peste societatea lui Ghețu, care și-a „făcut rost” de un nedorit loc pe ordinea de zi a viitoarei ședințe a Comitetului de Supraveghere din ONJN, cea de marți, 16 ianuarie. 

Problemele i se trag de la o reclamă pe care brandul o avea afișată în zona „Victoria” din Constanța, în intersecția Bulevardulului Tomis cu strada Ion Rațiu. Zonă intens circulată, tranzitată zlnic de sute de mașini.

Panoul depășea dimensiunea de 35 de metri pătrați, așa cum cer prevederile legale. Avea 46,19 metri pătrați, ca să se vadă din Marea Neagră.

reclama1
reclama1

Reclama la casele de pariuri Get's Bet a fost înlocuită peste noapte cu un mesh mai mic, la Conti Cazino, site-ul salvat cu o inginerie despre care Playresponsibly a scris.

Firme diferite, dar licență identică, după ce Conti, care nu mai deținea licență, a fost trecut iute sub Get's Bet, cum numai la Ghețu se poate.

În imagini se poate observa cum a fost „tăiat” cel de-al doilea banner, ca să corespundă legal. Imaginea a doua este chiar de ieri, 15 ianuarie.

reclama2
reclama2

Or fi cele două branduri sub o singură licență, dar firmele sunt diferite. Site-ul de jocuri Conti era operat de Neosoft Tech Support, care nu are legătură cu Cemarbet SRL, pe care stă Get's Bet.

Contractul de publicitate a fost semnat între SC Defi Rooftop SRL și Cemarbet SRL. Neosoft Tech Support nu apare nicăieri. Doar dacă, ulterior, n-a fost cumva atașat un act adițional.

sandu3
sandu3

Urmare a acestui „ofsaid” evident, Cemarbet SRL are propunere pentru ridicarea licenței de funcționare pentru pariurile în cotă fixă, la ședința de marți. Plus o amendă deloc mică, de 50.000 de lei, încasată după controlul de pe 24 noiembrie 2023 al inspectorilor.

sandu2
sandu2

După cum indică tabelul de mai jos, amenzile acumulate de Cemarbet SRL nu sunt puține. Are un total de 12 sancțiuni acumulate într-un an (medie de una pe lună), cu un cuantum al amenzilor de 205.000 de lei. Asupra societății au fost efectuate un numărul de 392 de controale.

sandu1
sandu1

Și acum, bomba: în episodul următor, cum s-a schimbat structura asociaților la Cemarbet SRL, cu Sandu Ghețu lăsat singur de cehul Jiří Šmejc. EMMA Capital Group, deținută de Jiří Šmejc, anunța în septembrie 2022 că a finalizat cu succes negocierile pentru a achiziționa o participație de 67% ale companiilor Get's Bet și Club King.