Prins în vâltoarea negocierilor PSD-PNL-UDMR, deputatul bistrițean Bogdan-Gruia Ivan (PSD), 32 de ani, și-a expus atitudinea de „reprezentant al tinerei generații”, așa cum vesel și mulțumit de el s-a prezentat astăzi, ca invitat în studioul postului de televiziune Digi24.

Parlamentarul care a plănuit să-și transfere pupila la ONJN, fata neavând nicio tangență cu domeniul, plan dejucat de dezvăluirile Playresponsibly, a arătat că îi stă sufletul tot la promovarea tinerelor talente. Dar musai să fie de la PSD.

„Cumulul pensiei cu salariul îngrădește accesul tinerilor în administrația publică”, a declarat ardeleanul, care a arătat că se pricepe să arunce perdele de fum, pentru ca în culise să poată ghiftui în liniște clientela de partid.

„Pe oameni nu îi interesează discuțiile astea, cine e ministru, cine e secretar de stat, ci să plătească mai puțin când merg la supermarket”, a grăit Gruia Ivan, referitor la negocierile ascunse din jurul rotativei, la emisiunea „Studio Politic”.

Pe faptul că lumea nu este interesată de combinațiile politice a mizat Ivan și când a încercat-o s-o aducă pe Maria Ilieș, membru PSD, la ONJN, deși angajările la stat erau blocate în acel moment, folosind tertipul transferurilor inter-instituționale.