Pe ordinea de zi a Comitetului de Supraveghere al ONJN, din care Playresponsibly va spicui astăzi și în zilele următoare, la ședința de mâine, 29 martie, care va începe la ora 11.00, 6 companii sunt programate să rămână fără licență clasa a II-a. 

Conform celor întocmite de inspectorii de la Direcția Generală de Autorizare Jocuri de Noroc, departament condus de Mihăiță Ruiu, sunt note care privesc 4 SRL-uri (Techsys Soft, Traffic Force, Multi Game și Parol Games), precum și două Limited (Red Sea Media și First Data Europa).

clasa2.jpg
clasa2.jpg

Pe site-ul oficial, despre care nu se știe cu exactitate cât de actualizat este, ONJN prezintă numele a 461 de companii posesoare de o astfel de licență de tip clasa a II-a.

Lista abandonurilor a deschis-o Lauda Gaming Technology Gmbh, firmă austriacă producătoare și importatoare de AWP-uri, aparate eliminate de pe piața jocurilor de noroc de ordonanța Ciolacu.

În cazul Lauda a fost vorba despre o renunțare voluntară. Compania provenită din țara Novomaticului a dat vina pe pierderile financiare înregistrate când a motivat de ce renunță la licență, pe care o deținea până pe 31.12.2026.