Ridicat pe banii statului pare să fie, cel puțin așa reiese din acte, numele Pocora. O dezvăluire arată că familia Pocora, de la Năvodari, pune mâna pe toate contractele cu primăriile din județ, în timp ce un alt Pocora a făcut până de curând legea la ONJN.

PG Delta Electron SRL, controlată de soţii Elena şi Florin Pocora, a reușit să obțină un nou contract în județul Constanța. De această dată, firma de la Năvodari va primi în jur de 6 milioane de lei pentru a asfalta mai multe străzi din comuna Comana, dar și din satele Tătaru și Pelinu, cu o lungime totală de 5108,28 de metri.

Primăria comunei Comana a atribuit în cursul zilei de vineri, 19 ianuarie a.c., contractul ,,Asfaltare străzi Comana, Tătaru și Pelinu, etapa I”, în urma unei proceduri simplificate de licitație publică inițiate pe 26 septembrie 2023. Joi, 11 ianuarie a.c., primarul comunei Comana a semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației contractul de finanțate, cu o valoare de 7,5 milioane de lei. Finanțarea este asigurată prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny”, scrie publicația dobrogeană replicaonline.

PG Delta Electron a fost înființată în anul 1994 și are sediul în orașul Năvodari, pe strada Taberei, numărul 1. Administratori și asociați îi regăsim pe Pocora Cornel Florin (50%) și Pocora Elena (50%). Firma se ocupă cu lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

În anul fiscal 2022, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de afaceri de 27.098.248 de lei, profit în valoare de 12.367.664 de lei și datorii ce se ridică la suma de 14.769.809 de lei.

AICI, averea lui Silviu Pocora, cel mai cunoscut dobrogean cu numele Pocora, vicepreședinte la ONJN.