Ies la iveală alte năzbâtii comise de pesedistul Ionuț Valeriu Andrei, șeful Loteriei Române, personaj care n-are nicio legătură cu domeniul, fiind parașutat în această funcție.

Directorul general al Companiei Naționale „Loteria Române” a fost plecat la o expoziție de păcănele în Las Vegas, cu ocazia Expoziției Global Gaming Expo, în perioada 8-14 octombrie 2023, care a avut loc în Statele Unite ale Americii, la Las Vegas

În această excursie plătită din banii statului, Andrei a fost însoțit de Claudiu Mîndruț, secretarul Consiliului de Administrație.

Pentru aventura din Las Vegas a celor doi, Loteria Română a plătit deja peste 7.000 de euro doar pentru biletele de avion. Alți 5.000 de euro au fost decontați pentru cazare și masă.

În această deplasare peste Ocean, însoțitorul, Claudiu Mîndruț, a fost secretarul Consiliului de Administrație al Loteriei Române.

Documentele obținute de către DeFapt.ro arată că, în data de 3 octombrie 2023, s-a decis achiziționarea a două bilete de avion pe ruta București –Amsterdam – Las Vegas și retur de la Eximtur.

Costurile unui bilet dus – întors au fost calculate la suma de 17.425 lei, adică peste 3.500 de euro. În total, cele două bilete au costat 34.850 lei, puțin peste 7.000 de euro. Pentru asigurările medicale s-a mai plătit 96 de lei.

Citește și:

Lozul olimpic scoate amatorismul la suprafață: la Loterie sunt doar oameni puși politic

Ce se ascunde în spatele lozului special lansat pentru JO de către Loteria Română

Politrucul român înșurubat în Comitetul Executiv al EL: n-a putut convinge la alegeri, dar a prins o numire!

Loteria Română anunță că a reziliat contractul cu un partener neserios / Plus un mesaj pentru Novomatic

Loteria dă milioane la Pitești, dar încalcă legea cu grație la Motru

EXCLUSIV / Cum s-a pregătit marele tun de la Loteria Română. Ministerul Economiei a intrat pe fir și a demarat controlul

Loteria Română, mașină de tocat bani publici. Pe ce a cheltuit 50.000 de euro

Culmea tupeului / Directorul care ține în beznă Loteria Română vrea să-i lumineze pe europeni: Perspectiva mea unică și dedicarea neclintită față de inovare...