Interimatul lui Silviu Pocora s-a stins mai brusc ca farul din Constanța. Ușor dezamăgit de alegerea premierului Ciolacu, cel care până acum 24 de ore încă se mai visa președinte își va reocupa postul de vicepreședinte.

Dar, și în acest post, constănțeanul Pocora trăiește periculos, pentru că este posibil ca PNL-ul să-și revendice această funcție până la Revelion.

Cum domn’ Silviu în campania sa pentru ocuparea funcției de presedinte a fost imparțial ca tot românul, adică și cu stânga, și cu dreapta, dar mai mult cu PSD-ul, acum s-ar putea să aibă mari emoții și să trezească coleg de birou cu „regina”.

De altfel, în ultima perioadă, au fost vehiculate două nume pentru postul de președinte: Gabi Gheorghe și Narcis Godeanu. Așa că este firesc și în naturelul domnului Pocora să înceapă să-l prăjească pe Godeanu pe la noul președinte.

De altfel, este de notorietate că fostului interimar îi place să elimine concurența din fașă, din păcate pentru el Godeanu acum este o țintă falsă, altcineva îi va lua locul, dar mai păstram misterul la povestea asta.

Între timp, domnul Pocora a făcut primii pași de dans cu Radu Blaga, un angajat de pluton de la ONJN, dar nepotul actualului președinte. Că știți cum e, dacă nici rudele șefului nu te pot recomanda de băiat bun, mai rămân ale tale. Iar când mama soacră este de anvergură și anduranță, te poți baza pe surprize.

Deh, aparențelor le place să moară ultimele! Oricum, așa cum spunea și domnul Tudor Simota, protocolul de care este capabil fostul interimar, puțini și-l pot imagina. Povestea directorului general despre întâmpinările cu clătite făcute de Pocora, la intrare în Constanța, sunt de-o linguroșenie greu de imaginat și pentru șefii bugetarilor.

Așa că, domnule președinte, dacă aveți poftă de clătite, nu uitați că aveți un vicepresedinte! Urmează o perioadă interesantă la ONJN, pentru că și Dan Ghiță și-a reînnoit jurămintele cu Silviu Pocora și vor să iasă în fața lui Gabi Gheorghe ca la primărie.

Știți cum este?! La timpuri noi, tot ei! Sau mai bine cum spunea Sheakspeare: „Iadul e gol, toți diavolii-s aici”!