Organizatorul SC Champion Betting SRL, cu sediul social în Arad, care operează casa de pariuri Betmen, are probleme de legalitate chiar la el acasă.

Pe 17 februarie, inspectorii ONJN au călcat pragul unei locații de pe Calea Aurel Vlaicu din Arad.

Inspecția s-a făcut împreună cu lucrători ai IPJ Arad, ocazie cu care s-a constatat că „agenția de pariuri nu îndeplinește condițiile prevăzute de lege, terminalul dependent specializat pentru emiterea și înregistrarea pariurilor, precum și monitoarele destinate informării participanților la joc, nu există în cadrul punctului de lucru verificat”.

Propunerea pentru ședința Comitetului de Supraveghere de astăzi este de a închide agenția pentru o perioadă de până la 6 luni.

Tot la ședința de astăzi, Champion Game SRL are depusă la dosar o notă în care informează autoritatea de schimbarea asociaților și administratorilor, precum și modificarea sediului social al societății.

Din informațiile de la dosar reiese căadministratorul Nagy Peter a fost revocat, în locul său fiind numite 5 persoane. Și asociații sunt alții. Au ieșit Radja-Kristof Marta Csilla, Kristof Attila-Andrei, Radja Gabor și Tadja Csaba, iar noii acționari sunt J+ST Team SRL (10%),  Cabinet 2008 SRL (15%), Party Sound&Drinks SRL (10%), PSG SRL (15%) și Kiwi Drinks SRL (50%).

Citește și:

Champion, combinată cu Red Sevens, n-are de niciunele la Pâncota. Inspectorii, uluiți de dotările agenției

Betmen, acuzat de lucruri „bad” în piață: refuză să predea cheile în locațiile Winner

Betmen vrea să fie champion cu alcool. Controale în decembrie și în ianuarie