Baumbet și-a anunțat abandonul pe online, dar neputința o însoțește și la agențiile terestre, unde deține pariuri sportive și cazinouri.

Operatorul cu licență valabilă până pe 31.07.2026 la pariurile în cotă fixă a anunțat închiderea a 72 de puncte terestre, însă alte câteva colaborări de pe cuprinsul României au probleme.

Societatea SC Baum SRL a fost adusă la judecata de astăzi a Comitetului de Supraveghere de către anomaliile descoperite în Motru și la Iași.

93baum.jpg
93baum.jpg

baumiasi.jpg.[1]
baumiasi.jpg.[1]

Situația de la Motru este mai complicată. Pariurile în cotă fixă ale celor de la Baum sunt „combinate” nefericit cu Digital Slots, o companie care distribuie păcănele către 562 de puncte de lucru din toată țara, dar reclamată că nu respectă legile.

Așadar, în neregulă sunt nu doar pariurile sportive ale celor de la Baum, ci și sloturile de la Digital.

La un control efectuat luna trecută, pe data de 12, operatorul a fost găsit cu minor în agenție și a fost sancționat cu o amendă de 10.000 de lei, arată nota trimisă către judecata Comitetului.

baumgorj.jpg
baumgorj.jpg

Situația nu este mai roză nici la Iași. La un control efectuat pe 14 februarie s-a constatat o colaborare nefericită între SC Baum SRL și afiliatul SC Trans Che Edi SRL, un prestator local fără licență de funcționare.

baumiasi.jpg
baumiasi.jpg