Pe lângă o amendă de 10.000 de lei, Babaco Games SRL s-a ales, în nota Direcției Generale de Supraveghere și Control din ONJN trimisă vineri Comitetului de Supraveghere, că trebuie să ducă în depozit 15 sloturi de la o agenție din Focșani (Vrancea).

babaco.jpg
babaco.jpg

NOTĂ 

„Privind propunerea Direcției generale de supraveghere şi control de analizare a aplicării măsurii suspendării autorizațiilor de exploatare a mijloacelor de joc de noroc de tip slot-machine clasa A, seriile..., exploatate la punctul de lucru situat în Mun. Focşani, str. Republicii, nr. 41, jud. Vrancea, de către organizatorul de jocuri de noroc BABACO GAMES SRL, CUI 29274110, care deține licența de organizare a jocurilor de horoc seria ..., valabilă până la data de...

Situatia de fapt: 31.05 30.09. În data de 14.02.2024, aşa cum reiese şi din procesul verbal seria ...., încheiat la punctul de lucru al SC BABACO GAMES SRL SRL din Mun. Focşani, str. Republicii, nr. 41, jud. Vrancea şi continuat la sediul Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc - Serviciul Teritorial Sud Est din Constanța, prin procesul verbal seria ..., s-a constatat faptul că organizatorul de jocuri de noroc slot machine nu a putut prezenta în timpul controlului operativ efectuat în data de 14.02.2024, registrul unic de control, numerotat, şnuruit şi ştampilat conform prevederilor legale în vigoare, aferent punctului de lucru verificat.

Având în vedere faptul că, organizatorul de jocuri de noroc tip slot machine SC BABACO GAMES SRL, a încălcat prevederile art. 150 alin. 1 lit h din HG 111/2016, respectiv,, să ţină în fiecare locație un registru unic de control, numerotat, şnuruit şi ştampilat conform prevederilor legale în vigoare", s-a întocmit PVCSC seria ..., prin care a fost sancționat contravenţional cu amendă în sumă de 10.000 lei, pentru fapta constatată”.

Compania Babaco face parte din „familia DMS”. Familia DMS – Daniel, Mihai şi Sorin.

amanzibabaco.jpg
amanzibabaco.jpg

 

Cine stă în spatele Babaco

babacoconducere.jpg
babacoconducere.jpg

Conexiunile Babaco, conform unei anchete Rise Project. AICI, varianta românească

rise2.jpg
rise2.jpg