Potrivit portalului instanțelor de judecată, fostul portar al naționalei, Rudi Stănescu, a pierdut definitiv litigiul pe care îl are cu ANAF.

Firma sa, Land Giorgio Sport, este în faliment de anul trecut, iar în 2019, ANAF a constatat că societatea nu a achitat taxa de autorizare jocuri de noroc către Bugetul de Stat pentru trimestrul III al anului 2019, în valoare de 674.839 lei.

După ce Curtea de Apel Constanța a respins cererea de revizuire a hotărârii, fostul sportiv a folosit și ultima cale de atac pe care o avea, solicitând revizuirea la Înalta Curte de Casație și Justiție, fără succes însă, scrie publicația dobrogeană replicaonline.ro.

Rudi Stănescu, cetățean de onoare al orașului Constanța este asociat, împreună cu soția sa, în SC Land Giorgio Sport, cu sediul în Năvodari, având domeniu de activitate - jocuri de noroc și slot machines.

În anul 2019, ANAF a constatat că societatea nu a achitat taxa de autorizare jocuri de noroc către bugetul de stat pentru trimestrul III al anului 2019, în sumă de 674.839 lei, și s-a dispus măsura indisponibilizării pentru 200 mijloace de tip slot machines, în sensul că societatea nu le poate înstrăina, dar le poate exploata până la achitarea sumelor restanțe.

Într-un interviu pentru Playresponsibly, Stănescu declara că statul îi reține 30% din salariu.