Comitetul de Supraveghere al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, la ședința odinară de ieri, a avut de soluționat pe ordinea de zi un număr de 80 de puncte.

În afara listelor cu operatorii economici care solicită autorizare de exploatare a jocurilor de noroc și a notelor venite cu propuneri dinspre Direcția Generală de Autorizare Jocuri de Noroc și a Direcției Generale de Supraveghere și Control, adunarea a avut și o temă importantă.

De reamintit că de pe lista cu probleme nu lipsește Bet Active Concept SRL, firma pe care Fortuna, parte a concernului FEG, operează agențiile de pariuri terestre în cotă fixă.

Este vizată o  locație de pe Șoseaua Giurgiului din București. În trecut, au existat probleme la o altă agenție de pe această stradă (AICI, detalii).

notabetactive.jpg
notabetactive.jpg

La punctul 78 apare însă arzătorul subiect al firmelor de metrologiei, domeniu în care companiile de profil vor avea de suferit începând cu 1 iulie.

Prin avocatul Marius Pantea, 3 societăți cu capital românesc, Regio Metro Cert, Metron și BBSC, au informat ONJN, implicit Comitetul, cu privirile la situația lor, anume că nu mai pot funcționa după intrarea în vigoare a ordinului emis de președintele Voinea-Mic.

memoriupantea.jpg
memoriupantea.jpg