Revocările de licență din Comitetul de Supraveghere din ONJN au izbit în plin atât CAP-iști anonimi, cât și branduri cu renume. Iar după ședința extraordinară de ieri, un alt lot de pedepse se pregătește pentru următoarea ședință ordinară a Comitetului.

Un astfel de nume cunoscut este Betmen, care se înscrie în episodul cu numărul 3 al campaniei în care prezentăm firmele care au încălcare regulile jocului, după apariția legii Simonis.

Pe 2 mai, la Făurei, Betmen rula nestingherită, deși legea păcănelelor intrase în vigoare pe 28 aprilie.

Agenții ONJN au înregistrat totul, au întocmit procesul verbal și au dus cazul în Comitet.

Orașul din Brăila are o populație de circa 3.592 de locuitori, potrivit statisticilor din 2011, așa că limita de 15.000 de locuitori nu putea fi atinsă nici dacă cifrele ar fi fost umflate rușinos de către autorități.

Premiată în Deva

Cazul de la Brăila este doar unul dintre cele 3 cu care Project P&C Impex SRL a fost citată ieri la ONJN.

Brandul de sloturi funcționa pe societatea Project P&C Impex SRL, o firmă apărută pe 1 aprilie 1994.

Tocmai a sărbătorit 30 de ani de existență, putând fi socotită Generația de Aur a companiilor din domeniul jocurilor de noroc.

Cu sediul în Deva (Hunedoara), societatea a câștigat premii peste premii. A luat chiar locul 1 în topul întreprinderilor mici din România, pe județul Hunedoara, cu domeniul 92 (cod CAEN jocuri de noroc).

Firma este admninistrată pe Paul Grecu, care apare și ca asociat unic, dar și ca beneficiar. Redacția a scris companiei, pentru un punct de vedere legat de revocarea licenței. CCompania a promis un răspuns.

Bilanțul contabil al societății Project P&C Impex SRL arată pe ultimul deceniu o creștere constantă a cifrei de afaceri. Profitul net a fost cel mai ridicat în 2021, cu aproape 2.000.000 de lei.

bilantproject.jpg
bilantproject.jpg