UEFA a anunțat că Kaizen Gaming, una dintre cele mai mari companii GameTech din lume, și marca sa Betano vor fi sponsorul global oficial al UEFA EURO 2024, care va avea loc în zece orașe din Germania, în perioada 14 iunie -14 iulie, competiție la care naționala României, sponsorizată de Casa Pariurilor și de Fortuna, este calificată.

„Suntem încântați să salutăm Kaizen Gaming și brandul său Betano ca partener oficial al UEFA EURO 2024. Betano este un operator lider în sectorul pariurilor sportive digitale, cu accent pe tehnologia de ultimă oră și jocul responsabil. Credem că experiența lor în industrie și afinitatea pentru fotbal îi fac să se potrivească excelent pentru turneu”, a declarat Guy-Laurent Epstein, director de marketing UEFA.

„Suntem încântați să colaborăm cu UEFA pentru viitorul turneu EURO 2024. Această colaborare este o premieră pentru industrie și exprimă pasiunea noastră fundamentală pentru fotbal și angajamentul nostru reciproc față de inovație și excelență. Suntem foarte încântați să facem parte din această sărbătoare a fotbalului și așteptăm cu nerăbdare să îmbunătățim experiența generală a fanilor, oferind divertisment fără precedent prin joc responsabil în timpul acestui foarte așteptat Campionat European”, a declarat George Daskalakis, fondator și CEO Kaizen Gaming.