Triumfător în turneul WPT Las Vegas, Ramos este sărbătorit de presa braziliană pentru ceea ce este a 7-a cea mai bănoasă victorie obținută vreodată de un jucător brazilian.

Cu un premiu de aproape cinci milioane de reali, care echivalează cu peste un milion de dolari, Dennys Ramos a intrat pe lista celor mai de succes jucători brazilieni într-un singur turneu, situându-se pe locul 7 în clasamentul istoric brazilian.

Jucătorul profesionist de poker a participat și a câștigat turneul WPT (World Poker Tour) No-Limit Hold'em Championship de 3.000 USD din Las Vegas, Statele Unite, încasând 1.001.377 USD (4,88 milioane R$). Peste 2.000 de concurenți au participat la turneul găzduit de capitala mondială a divertismentului.

Pentru al doilea an consecutiv, Dennys Ramos (figură cunoscută pe scena pokerului) încheie sezonul de poker în mare stil, câștigând un important turneu live. În 2022, profesionistul brazilian a câștigat Bsop Millions, fiind recompensat cu 1,5 milioane de reali.

Cu toate acestea, victoria lui Ramos nu este cea mai mare din acest an. În februarie, Philipe Pizzari a fost cel care a preluat comanda clasamentului „brazilian”, câștigând 2.524.871 de dolari (12,27 milioane de reale) cu locul 3 la evenimentul PokerStars Players No-Limit Hod'em Championship.