Un nou scandal legat de pariuri sportive lovește Superliga de fotbal din România. Un jucător al celor de la prim-divizionara FCU Craiova este cercetat pentru faptul că a pariat online la peste 50 de meciuri, la o agenție de pariuri de pe un cont cu numele său.

După ce anul trecut fundașul Cosmin Achim (28 ani), fost jucător la FC Voluntari și la Petrolul Ploiești, a primit o suspendare de un an și o amendă de 150.000 de lei din partea Comisiei de Disciplină și Etică FRF ca urmare a faptului că a pariat, inclusiv pe meciurile propriei echipe, un alt fotbalist este acum cercetat.

Este vorba de Sorin Mogoșanu (31 de ani), al treilea portar al oltenilor conduși de familia Mititelu.

Mogoșanu ar avea un cont chiar cu numele său la o agenție de pariuri și a pariat peste 50 de meciuri, anunță site-ul prosport.ro. Portarul recunoaște că avea cont la agenția respectivă, însă spune că doar a pariat la „păcănele”, nu și pe evenimente sportive.

„Ăla a fost făcut pentru, zi… pentru păcănele. A fost o perioadă când am avut, pariuri sportive niciodată. Am avut o perioadă, de mult timp, când am jucat la… nu foarte mult. Dar nu, nu, nu am pariat niciodată. Nu, nu există așa ceva (n.r. - să pariez 50 de meciuri). Nu, nu, nimic, pe nicio miză, nimic, nu, nu, nu. Eu știu că nu ai voie să pariezi, nu să nu ai cont!