People's Postcode Lottery oferă câștiguri zilnice și săptămânale pe baza codului poștal: bunica Shirley, la 83 de ani, a câștigat suma de 66.000 de lire sterline.

„Nu îmi venea să cred, 1.000 de lire sterline la loterie! În schimb, au fost 66.000! Am plâns de bucurie, gândindu-mă la fiul meu, care a murit în războiul din Irak, și la soțul meu, care a pierit trei luni mai târziu de leucemie”, a rostit femeia.

Este povestea unei bunici în vârstă de 83 de ani din Folkestone, cetățean din Kent al Regatului Unit care a câștigat o sumă normală pentru loteriile din întreaga lume.

Totul a început cu o greșeală, când și-a verificat e-mailul. Shirley Hehir, împreună cu vecinii ei din Folkestone, au crezut inițial că a câștigat 1.000 de lire sterline la Loteria Poștală, săptămâna trecută.

Bătrâna are acum planuri mari: „Aș putea să-mi iau o mașină nouă. Și o să dau ceva tuturor nepoților mei”. La loteria poștală, care funcționează pe baza unui cod creat în baza reședinței, se plătește 10 lire pe lună și ești automat înscris la extragere.

Email-ul nu este tocmai cea mai bună comunicare, având în vedere toate escrocherii online care circulă. 

Shirley a primit confirmarea că a câștigat 66.000 de lire sterline. „Am aproape 84 de ani, cred că ar trebui să-mi fac un cadou. Și poate voi face o petrecere pentru fiica mea. Ea împlinește 60 de ani anul acesta".

Shirley a trebuit să îndure două tragedii, după ce și-a pierdut fiul, soldat în timpul războiului din Irak, în 2003, apoi a rămas și fără soțul Jim.