La societatea craioveană Lucky Frog Impex SRL, Mariana Brotac, în calitate de administrator, este cea care taie și spânzură.

Vestea revocării licenței a găsit-o într-o situație critică: se afla cu soțul la spital.

Nicolae Brotac deține 50% din firmă, iar luni a suferit o intervenție chirurgicală de șase ore la carotidă. „Nu știam dacă mai scapă cu viață, vă dați seama ce zi a fost aia. Îmi mai ardea mie de licență?”, ne spune doamna Mariana.

„Sunt cea mai serioasă firmă din Dolj, care n-a greșit cu nimic, n-a făcut nimic rău. Scrie și în procesul verbal că am avut 30 de controale anul trecut și niciun fel de problemă, nicio sancțiune.

Niciodată, de când funcționez!”, se prezintă doamna Mariana.

Și-a pierdut fiul în accident auto

Admite că a încălcat legea păcănelelor. „La Piatra Olt erau 5 aparate, două le-au luat, le-au relocat la Caracal, și celelalte au rămas în priză. Au venit inspectorii, nu juca nimeni la ele, dar erau în priză.

Nu au făcut citiri, nu au făcut nimic. Au constatat și aia a fost.

Eu n-am semnat procesul verbal, l-a semnat proprietarul spațiului, care însă nu are împuternicire de la mine de a semna. Nu mă pot lega de asta, însă...

O să acționez în instanță, fac toate demersurile pentru a nu pierde licența. Oricum, sunt bulversată, nu știu ce voi face cu angajații.

Firma a fost a fiului meu, care a murit în accident de mașină. Nu sunt bine deloc, trebuie să mă adun. Sunt foate turbată!”, afirmă administratora. 

„Drepturile din țara asta nu se mai respectă?”

Firma este activă din 2008 și n-a fost an în care să nu obțină profit. Mariana Brotac susține că autoritățile au comunicat deficitar pe legea Simonis:

„Era atunci, cu Paștele. Am văzut comunicatul pe site. Mi s-a părut o glumă proastă. Am crezut că joacă bambilici. Nu știai încotro s-o iei. 

Am plecat de Paști de-acasă, eram în Grecia, și am primit primul comunicat. Apoi, la câteva zile, stai că a mai dat unul. Aoleu!

Când am intrat să-l văd și eu, n-am mai putut. Una dintre fetele de la birou l-a salvat. Mi-a zis că l-a salvat, că i s-a părut o glumă proastă.

Am avut ultima autorizare pe 1 aprilie. De ce vin retroactiv cu legea? Drepturile din țara asta nu se mai respectă?”.

Cifrele firmei Lucky Frog Impex SRL

frog.jpp
frog.jpp

 

Citește și:

EPISODUL 1 - Cine a fost King Play SRL, firma pe care Comitetul a deposedat-o de coroană

EPISODUL 2 - Power & Fabulous Games SRL cere îndurare: lunar, plătim direct la stat 5.000.000 de lei 

EPISODUL 3 - VIDEO / Betmen a fost prinsă în plin joc și voie bună într-o agenție din Făurei

EPISODUL 4 - Comitetul de Supraveghere a pus pe butuci mașina de făcut bani a sindicalistului Teci

EPISODUL 5 - Legea Simonis a supărat-o rău pe Nicoleta Gurău - Nigicoco: De 3 zile sunt pe pastile! Nebunii ăștia ne aduc în pragul sinuciderii!

EPISODUL 6 - Play Star ieșea oricum de pe piață: eram cu un picior în groapă