ICE London revine săptămâna aceasta la ExCeL din Londra, la mai bine de doi ani de la ultima ediție a evenimentului. Lucrările expoziției care găzduiesc sute de furnizori din toată lumea sunt gata să-și prezinte cele mai bune produse, fiind deschise oficial astăzi.

Pe lângă cele mai noi tehnologii din industria jocurilor de noroc, evenimentul va include și o arenă dedicată sporturilor, unde echipe din întreaga lume vor concura în Apex Legends. După rundele de astăzi și de mâine, marea finală va avea loc la punctul culminant al ICE, joi după-amiază.

Repere ale EXPO includ, de asemenea, Zona de Protecție a Consumatorului, cu panouri dedicate pe parcursul celor trei zile, Adunarea Ampersand, care este o inițiativă de cercetare și schimb de cunoștințe deschisă pentru industria mondială a jocurilor de noroc și Ziua Diversității și Incluziunii, programată pentru marţi.

Novomatic și Merkur nu participă

Pitch Ice s-a întors, mai mare ca niciodată, cu 14 antreprenori în domeniul jocurilor de noroc care își vor prezenta companiile, soluțiile și abordările inovatoare. Evenimentul se pregătește să uimească mii de vizitatori din întreaga lume și dornici să-și reia activitățile ca înainte de urgența Covid.

În timp ce mulți au decis să se întoarcă la ICE prin extinderea spațiului lor de expoziție, absența liderilor mondiali în sectorul jocurilor de noroc este la fel de evidentă. Două dintre cele mai importante mărci din jocul terestru, Novomatic și Merkur, au decis de fapt să nu participe.

Alături de ei, multe companii din sectorul cazinourilor și echipamentelor. În concordanță cu tendințele pieței din ultimii doi ani, online-ul a cucerit definitiv ICE London, astăzi mai mult ca niciodată o oglindă și vitrină a tendințelor preferate ale jucătorilor.