Contact
Network Advertising & Media SRL

Bdul. Iancu de Hunedoara, Nr. 25, Sector 1
București, România

Foarte des, oamenii continuă să joace, chiar și atunci când sunt în pierdere, pentru că consideră că o victorie sau o rotire bună trebuie să vină mai devreme sau mai târziu.

Sunt cei care se joacă cu aceeași mașină pentru o perioadă lungă de timp, sigur că mașina va trebui în curând să plătească.

Faptul este că fiecare joc pe o mașină este un eveniment separat și nu este afectat de rotirile anterioare. Mașina nu își amintește de ultima tură - sau de cât timp a jucat cineva cu ea sau a așteptat să se elibereze.

Cum funcționează mașinile

Fiecare mașină are un program încorporat care generează aleatoriu mii de rezultate posibile în fiecare secundă. Când apăsați butonul, se întâmplă următoarele:

@ Mașina va alege în mod aleatoriu una dintre multele mii de posibilități într-o milisecundă

@ Secunda următoare va genera alte mii

@ Va continua să o facă în fiecare secundă, zi și noapte

@ Mașinile nu gândesc și nu își amintesc

@ Fiecare zonă are un anumit număr de simboluri. Numărul de simboluri depinde de tipul jocului, de plata și de frecvența plăților.

@ Rolele au un număr diferit de simboluri, de exemplu roata unu poate avea 32, roata doi poate avea 39 și roata cinci poate avea 40.

@ În plus, simbolurile apar adesea de mai multe ori pe fiecare roată individuală și acest lucru schimbă probabilitatea ca acel simbol să fie selectat.

 

Acesta este motivul pentru care combinațiile posibile sunt atât de numeroase și este mai probabil să fiți loviți de fulgere decât să loviți jackpotul pe un slot machine.

 

Mașina acceptă pariul. Apoi, generează aleatoriu poziția simbolurilor pe afișajul video pentru a produce un rezultat care nu este complet legat de rezultatul jocului anterior. Dacă aparatul are ca rezultat un câștig, creditele sunt plătite. Dacă nu, aparatul continuă să genereze rezultate până când butonul este apăsat din nou. Pentru dispozitivele AWP (slot nou), legea impune ca fiecare model de dispozitiv certificat să returneze un procent minim de câștig la sfârșitul fiecărei runde de jocuri. Ciclul jocurilor variază de la model la model și se poate referi la un număr maxim de 140.000 de jocuri. Combinațiile sunt nesfârșite, dar plățile sunt limitate

Mașinile funcționează într-un mod complet aleatoriu

Fiecare rotire pe o mașină este complet aleatorie. Conceptul de întâmplare este adesea greșit înțeles. O credință comună este că, dacă jucăm suficient de mult, vom câștiga în cele din urmă.

Aceasta este o concepție greșită, care apare adesea deoarece nu înțelegem că evenimentele separate (rotirile) în multe situații de joc nu au absolut nicio relație între ele.

Nu există „o singură mașină norocoasă”

Mașinile nu știu dacă purtați cămașa norocoasă. Luminile și zgomotul creează, de asemenea, un mediu stimulant pentru a încuraja jocul continuu, chiar dacă pierdeți.