Platforma Playresponsibly a fost mereu pro-reactivă la derapajele publicitare. La sfârșitul săptămânii trecute am primit de la V.P. textul redat mai jos.

“Compania Alexandrion Group, acuzată că a folosit copii și cazuri CSR la ultima gală de sport

Alexandrion Group, companie de băuturi spirtoase, este acuzată că a folosit copii și cazuri CSR la ultima gală a sportului.

Cea de a VIII-a ediție a Galei Trofeelor Alexandrion, intitulată Promisiunea, s-a adresat doar copiilor. Ori acest lucru contravine legilor și principiilor morale, având în vedere că Alexandrion Group este o companie de băuturi spirtoase dedicate exclusiv persoanelor adulte. Consumul și publicitatea pentru acestor produse cu conținut ridicat de alcool, sunt strict reglementată și interzise total minorilor.

Pe lângă aceasta, se spune că Alexandrion nici nu ar fi plătit copiilor premiile promise, care au mai fost, deja reduse față de edițiile anterioare”.

Surprinzător este faptul că Alexandrion Group a desființat postul de Marketing Sportiv, înainte de izbucnirea acestui scandal. Astfel, pisica poate fi aruncată în orice grădina vrea fiecare. România este o țară europeană, care susține că are pachete de legi competente și care pot proteja copii de orice fel de excese, chiar și al unui marketing abuziv.

Priviți fotografia de la începutul articolului, face cât 1.000 de cuvinte.

Reacția Alexandrion nu ne-a parvenit, dar o vom consemna de îndată ce o vom primi.