Bucureșteanul Claudiu Tănasie, din Sector 5, i se alătură lui Adi din Militari și reclamă neprimirea unei sume importante de bani de la Stanleybet, circa 40-50.000 de lei, după pariuri jucate pe meciuri din preliminariile Campionatului European de fotbal din Germania 2024.

Claudiu, care se prezintă patron de firmă, a scris pe pagina de Facebook a operatorului și s-a trezit cu apeluri de la mai mulți jucători care revendică situații identice cu a lui.

Stanleybet a venit, gradual, cu 3 abordări, spune jucătorul. „În primă fază, mi-au spus că este un bilet necâștigător, că pariul se referă la câștigătoarea EURO 2024, când, de fapt,  pe bilet este clar că este vorba despre calificarea la turneul final.

N-aveam cum să joc câștigătoare la EURO pe un bilet cu 3 evenimente pe bilet. Nu puteau fi două sau trei câștigătoare de Campionat European, în același timp. 

Apoi, au invocat probleme de sistem. Ce treabă are un jucător cu problemele lor de sistem? Să fie sănătoși!

BILET AL LUI CLAUDIU TĂNASIE

stanleyeuro
stanleyeuro

Apoi, a treia soluție oferită a fost propunerea să îmi dea banii astfel: dacă una dintre echipele de pe bilet câștigă EURO, să primesc banii doar pe acel pariu, neluându-se în calcul cotele celorlaltor pariuri, la un bilet compus, deci cu mai multe evenimente.

Asta înseamnă să modifici biletul, consider că este infracțiune, se intră la spălare de bani, iar eu nu accept așa ceva! N-au încotro, vor trebui să plătească. Altfel, mergem și ne judecăm în instanță civilă.

Să fim serioși, o cotă de 6 nu este mare. Am câștigat la ei pe cote de 80-90, când la alții erau, pentru același eveniment, cote de 1,8, 2. Deci, atunci au plătit, acum nu vor”, afirmă același Tănasie.

ONJN nu are, încă, o reacție, deși este asaltată cu plângeri și reclamații pe această temă, dar și pe altele. Ușa instituției se deschide greu de atâtea petiții, departament unde tocmai a fost expediat, ca într-o pribegie, să facă ordine fostul conducător, Silviu Pocora.

„Am făcut o reclamație în martie sau în aprilie și am primit răspuns abia acum. Sunt întârzieri mari la răspunsurile de la ONJN, de 6-8 luni”, precizează Claudiu.

Suntem în așteptarea unui punct de vedere de la Stanleybet.