AUR își mărește rândurile. Omul de afaceri Muhammad Murad s-a înscris în partid, acesta participând la conferinţa de presă săptămânală a formaţiunii. Alături de Murad, în AUR s-au mai înscris antreprenorul Sorin Constantinescu, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim, Ilan Laufer și Sorin Ilieşiu.

Deputaţii care şi-au anunţat în urmă cu o zi intrarea în AUR sunt Florică Ică Calotă, Daniel Florea şi Dumitru-Viorel Focşa. De asemenea, au mai intrat în partid senatorii Ovidiu-Iosif Florean, Călin Gheorghe Mătieş şi Vasilică Potecă, scrie news.ro.

Contactat de Playresponsibly, expertul în jocuri de noroc vizat de premierul Marcel Ciolacu neagă varianta. „Am fost la conferința de presă și m-au văzut ziariștii. Dar nu am intrat în partid. Au fost și foști sportivi, actori... Este vorba despre o coaliție de mai multe partide și de oameni. Polul suveranist”, a comentat Sorin Constantinescu, văzut de mulți viitor președinte la ONJN, după ce AUR va pune mâna pe putere.

Simion i-a salutat venirea

„Sunt foarte bucuros că, pe lângă Partidul Republican şi Alianţa Naţional Ţărănistă, partidul Forţa Identităţii Naţionale va semna oficial protocolul de asociere în alianţa AUR, într-un pol suveranist autentic.

În sală mai sunt reprezentanţi din partea Partidului Satul Românesc şi din partea Alianţei Renaştere Naţională”, a afirmat George Simion, în conferinţă.

Liderul AUR a adăugat: „În 2024 avem o şansă pe care nu o putem rata. Mă bucur că după oameni cu adevărat importanţi pentru mişcarea suveranistă din România, precum Cristian Terheş, Gheorghe Piperea, astăzi în rândurile AUR se alătură şi domnul Sorin Constantinescu, un om care este cu adevărat respectat şi de către mediul de afaceri, şi de către tineri, un segment de electorat la care nu am reuşit până acum să ne adresăm cum trebuie”, a mai zis liderul AUR.

În trecut, Constantinescu, fost consilier al ex-premierului liberal Ludovic Orban, a recunoscut că a dat curs unei invitații de a ține o conferință unor tineri înrolați în AUR, la Școala de Vară a partidului.

Postarea de pe Facebook a lui George Simon în care anunță intrarea în AUR a lui Sorin Constantinescu

">